Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:31

قِشطَلیه

قِشطَلیه

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد ذرت 25 گرم

 

شیر 375 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌دوم پیمانه)

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

بیسكویت آسیاب كرده 3 قاشق سوپخوری

 

پودر جوز هندی 1 پینچ

 

پسته، بادام، فندق برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ شربت

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 125 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

آرد ذرت، شیر، آب و گلاب را در ظرف لعابی بریزید، روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

آن‌گاه شكر را بیفزائید و پس از چند جوش، كرم را از روی حرارت بردارید و آن را در ظرف‌های كوچك دسر بریزید و صبر كنید تا خنك شود. حالا قدری شربت خنك روی قشطلیه بریزید، رویش را با مخلوط پودر بیسكویت و جوز هندی بپوشانید و با مغزهای مختلف بیارائید.

روش تهیه‌ شربت: آب، آبلیمو، گلاب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا قدری قوام آید.

برچسب ها: انواع دسرقِشطَلیهانواع قِشطَلیهطرز تهیه قِشطَلیهآموزش قِشطَلیهمواد اولیه قِشطَلیه تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است