Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:52

خاگینه

خاگینه

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 2 عدد

 

شیر یك‌دوم پیمانه

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن به میزان لازم

 

دارچین 2 قاشق چایخوری

 

گردوی خردكرده 100 گرم

 

زنجفیل و هل 1 قاشق چایخوری

 

پودر گل سرخ 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر 2 پیمانه

 

آب 1 پیمانه

 

جوهرلیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن دستی بزنید.

آن‌گاه شیر، آرد و زعفران را بیفزائید.

سپس قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

اكنون مایه را درون تابه بریزید و سرخ كنید.

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائی‌رنگ شود.

آن‌گاه خاگینه را در بشقابی قرار دهید و رویش دارچین، گردو، زنجفیل، هل و گل سرخ بپاشید و رول كنید.

حالا آن را برش دهید و شیره‌ی ولرم را روی خاگینه بریزید و در صورت تمایل، روی هر برش، قدری گردو یا پسته بپاشید.

روش تهیه‌ی شربت

شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

آن‌گاه جوهرلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: خاگینهانواع خاگینهشربت خاگینهآشپزباشیدسر تبریزیدستور تهیه خاگینهروش تهیه خاگینهمواد لازم خاگینه تعداد بازديد: 1600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این خاگینه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است