Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:40

شكلات ميوه ای

شكلات ميوه ای

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

شیر عسلی 250  گرم

 

كورن سیروپ یا گلوكز 4 قاشق سوپخوری

 

كره 150 گرم

 

شكلات سفید خردكرده 450 گرم

 

خلال پسته 40 گرم

 

قیسی خردكرده 40 گرم

 

گلسه چری خردكرده 20 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

قالب ناودانی 6/5 × 04 سانتیمتر و به گنجایش 008 میلی‌لیتر را چرب كنید و با سلیفون بپوشانید.

آن‌گاه شیرعسلی، كورن سیروپ و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد!

سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و خلال پسته، قیسی و گلسه‌چری را بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند.

اكنون مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب بریزید و 5-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات سفت شود. سپس شكلات را از قالب در آورید و به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید.

یادآوری: اگر گلسه‌چری در دسترس‌تان نبود از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.

 

برچسب ها: شکلاتآموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتشكلات ميوه ایقالب شکلاتگلسه چری تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است