Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:12

فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده

فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان فرانسوی بزرگ 1 عدد

 

مربای زردآلو 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای یك‌چهارم پیمانه

 

تخم‌‌مرغ 2 عدد درشت

 

شیر كم‌چرب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

میپل سیروپ به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

نان را 8 قسمت كنید. سپس درون هر برش حفره‌ای ایجاد كنید.

آن‌گاه مربای زردآلو و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از این مخلوط را در هر یك از حفره‌های نان بریزید.

سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و دارچین را با هم مخلوط كنید و كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا هر دو طرف نان‌ها را حدود 5 ثانیه در مایه‌ی فراهم كرده فرو برید و هر دو طرف آن را حدود 3 دقیقه در كره سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.

اكنون نان‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه رویشان میپل سیروپ بریزید و میل كنید.

یادآوری: میپل سروپ شیره‌ی درخت افراست كه در بیشتر سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسد.

اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرآموزش قنادیفرنچ تستمیپل سروپشیره درخت افرا تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است