Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:51

پن‌کیک بادام‌زمینی

پن‌کیک بادام‌زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد سبوسدار  150 گرم

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد درشت

 

کره بادام زمینی 3 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

کره بادام زمینی (اضافی) برای تزئین به میزان لازم

 

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد، بیکینگ‌پودر، بیکینگ‌سودا، نمک و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ، کره بادام زمینی و شیر را در ظرف دیگری بریزید و مواد خشک را به آن بیفزائید و هم بزنید.

حالا تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید. اکنون هربار به اندازه 3  قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده، در تابه بریزید و دو طرف پن‌کیک‌ها را بپزید.

حالا روی هر پن‌کیک کره بادام زمینی (اضافی) و مارمالاد بمالید و پن‌کیک بعدی را رویش بگذارید.

به این ترتیب هر 3 عدد پن‌کیک را با مارمالاد و کره بادام‌زمینی روی هم قرار دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش پن کیکانواع پن کیکپن‌کیک بادام‌زمینیپن کیک بادامیپت کیک تعداد بازديد: 707 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است