Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:31

كیك بستنی شكلاتی

كیك بستنی شكلاتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

بستنی شكلاتی 1 كیلوگرم

 

خلال پسته و بادام 200 گرم

 

خامه‌ فرم‌گرفته 200 گرم

 

كیك اسفنجی 400 گرم

آشپزباشی

 

در قالب ژله یك لایه بستنی شكلاتی بریزید. آن‌گاه نیمی از خامه را روی بستنی بریزید و قدری خلال پسته و بادام بپاشید. سپس دوباره یك لایه بستنی بریزید، باقیمانده‌ خامه، پسته و بادام را بیفزائید و در آخر كیك اسفنجی را كه به اندازه‌ دهانه‌ی قالب بریده‌اید، روی آن قرار دهید.

 حالا قالب را به مدت 6 ساعت در فریزر بگذارید تا كیك بستنی كاملاً سفت شود. اكنون قالب را از فریزر خارج كنید و چند ثانیه در آب گرم نگه دارید تا بستنی به راحتی از قالب جدا شود.

اینك آن را روی دیس مناسبی برگردانید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید. حالا برای پذیرائی كیك بستنی را با خامه و میوه تزئین كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش كیك بستنیشیرینی پزیطرز تهیه كیك بستنیآشپزباشیدسر با بستنیكیك بستنی شكلاتیمواد اولیه كیك بستنیدستور كیك بستنیانواع كیك بستنی تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است