Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:07

كوكتل طالبی

كوكتل طالبی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

یخ خردكرده 1 پیمانه

 

طالبی خردكرده 1 پیمانه

 

سس طالبی 2 قاشق سوپخوری

 

شربت نعنا 2 قاشق سوپخوری

 

نعنا تازه برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم سس طالبی

 

كمپوت هلو 1 قوطی

 

پودر ژله‌ طالبی یا پودر میوه‌ طالبی 100 گرم

 

مواد لازم شربت نعنا

 

نعنا 250گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر

 

شكر 75 گرم

 

آب لیمو 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

 

یخ، طالبی و سس طالبی را در مخلوط‌كن بریزید و به مدت 1 دقیقه مخلوط نمائید. آن‌گاه در لیوان بلند بریزید. بعد، شربت نعنا را بیفزائید. برای تزئین نیز از نعنا و تكه‌های طالبی استفاده نمائید.

روش تهیه‌ سس طالبی: همه‌ی مواد لازم را در مخلوط‌كن ریخته به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

روش ‌تهیه‌ شربت نعنا: سبزی‌ها را خرد كنید و همراه آب و شكر به مدت 40 دقیقه بپزید. بعد از ظرف خارج كنید. صبر كنید تا خنك شود اكنون مواد را در مخلوط‌كن ریخته، هم بزنید.

 دوباره این مواد را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شربت قوام آید. شربت را چندین بار از صافی رد كنید تا كاملاً زلال شود.

یادآوری: توجه داشته باشید درب قابلمه را نگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیطرز تهیه دسردستور دسركوكتل طالبیآموزش كوكتل طالبیطرز تهیه كوكتل طالبیانواع كوكتل طالبیمواد اولیه كوكتل طالبی تعداد بازديد: 804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است