Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:28

رولت سبز اسفناج

رولت سبز اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 - 12 نفر

تخم مرغ  3 عدد

 پودر شکر 90 گرم

پودر هل1 قاشق چایخوری

اسفناج پخته و پوره کرده  75 گرم

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

آرد 115 گرم

بیکینگ پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×35 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه روی کاغذ را نیز چرب و آرد پاشی کنید. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغها را از هم جدا کنید و در دو کاسه مناسب بریزید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها‌ را با پودر شکر و پودر هل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود.

اکنون اسفناج را همراه با روغن مایع به زرده‌های همزده بیفزایید. سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

اینک سفیده‌های همزده را همراه با مخلوط آرد و بکینگ‌پودر، در چند نوبت  به مخلوط زرده‌ها افزوده و به آرامی مخلوط نمائید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه رولت خنک شد،‌ آن را  روی کاغذ روغنی برگردانید و رویش خامه بمالید و به آرامی رول کنید.

سپس رولت اسفناج را دست‌‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید.

برچسب ها: رولت اسفناجآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهرولت سبزانواع دسر با اسفناجرولت سبز اسفناج تعداد بازديد: 1689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است