Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:15

چتنی زردآلو

چتنی زردآلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زردآلو سفت و درشت 1 كیلوگرم

 

آب نارنج 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

گل بهارنارنج 5 عدد

 

دانه‌ هل سبز، میخك، فلفل سفید از هر كدام 5 عدد

 

 

شكر 50 گرم

 

سركه‌ سفید یا پرتقال 1/5 لیتر

آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا هسته‌ زردآلوها را درآورید و بشكنید. سپس مغز هسته‌ها را درآورید، پوستشان را بگیرید و لای زردآلوها بگذارید. حالا میوه را در یخچال قرار دهید.

اكنون آب نارنج، زعفران، نمك، گل بهارنارنج، هل، میخك، فلفل‌سفید و شكر را با هم مخلوط كنید و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه زردآلو را داخل شیشه بریزید و مخلوط جوشانده را روی آن بریزید و شیشه را با سركه‌ جوشانده‌ی داغ پر كنید و در آن را محكم ببندید.

 این ترشی، پس از 15 روز آماده‌ مصرف است و در این مدت، می‌باید در یخچال نگه‌داری شود.

 

برچسب ها: پوراندخت نمیرانیانشیرین پزیچتنی زردآلوآموزش چتنی زردآلوطرز تهیه چتنی زردآلومواد اولیه چتنیدستور چتنیانواع چتنی تعداد بازديد: 1476 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است