Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:58

موس انبه

موس انبه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10 نفر 

پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

انبه پوره کرده ۱۵۰ گرم

شکر ۳۰ گرم

خامه فرم گرفته ۱۲۵ گرم

انبه  خرد کرده 1 عدد

آشپزباشی - آرزو مقدم

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.

آن‌گاه پوره انبه را همراه با شکر و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید.

سپس محلول ژلاتین را افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا نیمی از مایه فراهم کرده را داخل قالب سلیکونی مورد نظر بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا اندکی ببندد.

سپس انبه خرد کرده را روی موس بریزید و بعد باقیمانده موس انبه را بیفزائید و حالا قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.

اکنون برای جدا کردن دسر از قالب، بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر اقدام کنید و دسر را  قبل از مصرف در یخچال قرار دهید و اطرافش را با انبه خرد‌کرده بیارائید.

برچسب ها: دسرموسموس انبهروش تهیه موسآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه موس انبهطرز تهیه دسر انبه تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است