Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:37

شكلات مغزدار با كرم پرتقالی

شكلات مغزدار با كرم پرتقالی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات شیری 500 گرم

 

خامه‌ ساده 100 گرم

 

شكلات سفید 200 گرم

 

شربت پرتقال 1 قاشق سوپخوری سرپُر

آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و بگذارید كمی خنك شود. بعد آن را در قالب‌های مخصوص شكلات بریزید و قالب را خوب تكان دهید.

 سپس قالب را برگردانید تا شكلات اضافی از آن بریزد؛ ولی دقت داشته باشید كه شكلات، كف و دیواره‌های قالب را بپوشاند. حالا قالب را در یخچال بگذارید و پس از این‌كه شكلات سفت شد، كرم پرتقال را رویش بریزید

آن‌گاه دوباره شكلات بریزید تا روی كرم پرتقال را بپوشاند. اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات، سفت شود. حالا آن را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ كرم پرتقال: خامه را در ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد شكلات سفید و شربت پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس صبركنید تا كرم خنك شود.

یادآوری: برای براق‌تر شدن شكلات، بهتر است آن را در فریزر قرار دهید.

 

برچسب ها: شکلاتشكلات مغزدارآموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی پزیطرز تهیه شکلاتمواد اولیه شکلاتدستور شکلاتسعید بابا رحیمیشكلات با كرم پرتقالی تعداد بازديد: 1600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است