Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:23

خاگینه

خاگینه

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 6 عدد

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ماست خامه‌ای 6 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

 

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر 300 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر، ماست و زعفران را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی به قطر 22 سانتیمتر نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالامایه را درون روغن بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.

سپس حرارت را كم كنید تا خاگینه به آرامی بپزد و برشته شود. اینك خاگینه را برگردانید و باقیمانده‌ی روغن را رویش بریزید و بگذارید بپزد تا طرف دیگرش هم برشته شود.

اكنون خاگینه را به هر شكل و اندازه‌ی دلخواه ببرید و شربت را در دو مرحله روی آن بریزید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا شربت كاملاً جذب خاگینه‌ شود.

روش تهیه‌ی شربت: همه‌ی مواد را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و 3 دقیقه روی اجاق بجوشانید.

یادآوری1: حرارت اجاق هنگام تهیه‌ی خاگینه باید بسیار ملایم باشد تا پفدار و پوك شود.

یادآوری2: می‌توانید خاگینه را به صورت سرد یا گرم مصرف كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرخاگینهانواع خاگینهآموزش خاگینهدستور خاگینهشربت خاگینه تعداد بازديد: 1612 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این خاگینه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است