Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:29

دسر پفی

دسر پفی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد 

شکر 120 گرم

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیسکویت ساده 30 عدد (گرد)

ترافل رنگی 100 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

 شکر، شیر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی غلیظ‌تر شود).

سپس مایه فراهم کرده را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

حالا آن را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی بیسکویت‌ها پایپ کنید و رویشان را با ترافل بپوشانید.

دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: دسرطرز تهیه دسرآشپزباشیشور و شیریندسر پفیدستور تهیه دسر پفیروش تهیه تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است