Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:03

كمپوت زردآلو

كمپوت زردآلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زردآلو درشت 500 گرم

 

شكر 100 گرم

 

آب جوشیده‌ سرد یك‌دوم پیمانه

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

زردآلو را بشوئید و روی پارچه خشك‌كنید. بعد هسته‌ آن‌ها را به آرامی بیرون آورید؛ طوری كه دانه‌های زردآلو از هم نپاشد و سالم بماند. حالا زردآلوها را داخل شیشه‌ تمیزی بریزید، لابه‌لای آن شكر بپاشید و آب جوشیده‌ی سرد را اضافه نمائید.

اكنون شیشه‌ را داخل قابلمه‌ای كه تا نیمه‌ آن آب ریخته‌اید، بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید و 1 ساعت صبر كنید تا بجوشد و شكر داخل شیشه‌ها كاملاً حل شود.

حالا زعفران را به كمپوت بیفزائید و شیشه را تكان دهید. بعد در شیشه‌ها را ببندید و به مدت 30 دقیقه‌ دیگر داخل ظرف آب بجوشانید.

اینك شعله را خاموش كنید و صبر كنید تا كمپوت سرد شود. اكنون می‌توانید كمپوت را درون یخچال نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت زردآلو تعداد بازديد: 2258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است