Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 01:09

كیك بستنی پسته

كیك بستنی پسته

shooroshirin7

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ   4 عدد

 

شكر  100 گرم

 

پوست لیمو رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب‌جوش  1 قاشق سوپخوری

 

آرد 100 گرم

 

نمك  1 پینچ

 

پسته آسیاب كرده 50 گرم

 

رنگ سبز خوراكی به میزان لازم

 

مخلوط میوه‌های شكری 100 گرم

 

مخلوط كشمش و زردآلوی خشك 40 گرم

 

آب آناناس 2 قاشق سوپخوری

 

بستنی وانیلی 200 گرم

 

خامه فرم گرفته 200 گرم

فر را با دمای 180درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب نیم‌كره به گنجایش یك‌ونیم لیتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، 70 گرم از شكر، پوست لیمو و آب جوش را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم باقیمانده شكر را بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های زده شده را به آرامی با هم مخلوط كنید.

اكنون آرد و نمك را با هم الك كنید و در مایه فراهم كرده بریزید و با دقت و به آرامی مواد را مخلوط كنید.

اینك پسته و رنگ را بیفزائید، مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر بپزید.

سپس صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود. بعد كیك را از قالب درآورید، كاغذ روغنی را از آن جدا كنید و به ضخامت تقریبی یك سانتیمتر، از رویش ببرید تا به جای در كیك از آن استفاده كنید.

حال قالب را با سلفون بپوشانید و دوباره كیك را در قالب بگذارید و داخلش را خالی كنید. دقت نمائید كه از كف و دیواره كیك حدود 3 سانتیمتر باقی بماند. آن‌گاه كیك را در فریزر بگذارید.

میوه‌های شكری را - كه شامل گلسه‌چری قرمز و سبز می‌باشد - خرد كنید و كشمش و زردآلوی خرد كرده را در آب آناناس بخیسانید. پس از نیم ساعت، میوه‌های شكری، كشمش و زردآلو را در كاسه بزرگی بریزید، بستنی نرم شده را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید و به میوه‌ها بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون آن را در حفره ایجاد كرده در كیك بریزید، رویش را صاف كنید و در كیك را بگذارید.

 رویش را بپوشانید و دست‌كم 6 ساعت یا یك شب در فریزر نگه‌دارید.

حالا كیك بستنی را برای پذیرائی روی دیس زیبایی برگردانید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: می‌توانید 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را روی 2 قاشق سوپخوری آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

سپس آن را به مخلوط بستنی بیفزائید تا كیك بستنی دیرتر آب شود.

 

برچسب ها: دسر و بستنیآموزش کیک بستنیآموزش دسرکیک بستنیپسته و بستنیبستنی و میوهكیك بستنی پسته تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است