Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:01

دسر كاپوچینو

دسر كاپوچینو

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌آبكرده 100 گرم

 

بیسكویت آسیاب كرده 275 گرم

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای روشن 100 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده 100 گرم

 

قهوه‌ فوری 1 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

خامه‌ فرم گرفته 300 گرم

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

كره، بیسكویت و دارچین را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه این مخلوط را در قالب كمربندی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید.

سپس قالب را در یخچال بگذارید و مواد میانی را به این ترتیب فراهم كنید. ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

حالا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر قهوه‌ای، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شكلات و قهوه‌ حلكرده در آب‌جوش را به روش بن‌ماری حل كنید و آن را به زرده‌ تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. سپس مایه‌ فراهم‌كرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود.

اكنون ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و صبر كنید تا نیم‌بند شود. گاهی نیز آن را هم بزنید.

اینك نیمی از خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سفیده‌ها‌ی تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كم‌كم 2 قاشق سوپخوری شكر را به آن بیفزائید.

حالا خامه‌ فرم گرفته و سفیده‌های زده شده را به مایه‌ قبلی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آن را روی بیسكویت در قالب بریزید و دست‌كم 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون دسر كاپوچینو را از قالب در آورید و برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید.

در صورت دلخواه دسر را با باقیمانده‌ خامه و دانه‌ها‌ی قهوه بیارائید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر كاپوچینوطرز تهیه دسرمواد اولیه دسركاپوچینوتهیه كاپوچینو تعداد بازديد: 888 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟