Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:47

كمپوت انگور

كمپوت انگور

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انگور بی‌دانه‌ سفید یا سیاه 300 گرم

 

آب انگورسفید یا سیاه 1 پیمانه

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

انگور را بشوئید و داخل شیشه بریزید. آب انگور و شكر را بجوشانید و روی انگورها بریزید و به مدت 20 دقیقه، داخل قابلمه‌ آب بجوشانید.

یادآوری: می‌توانید برای خوش‌رنگ‌شدن كمپوت، آب انگور سیاه را روی دانه‌های انگور سفید بریزید و آب انگور سفید را، روی انگور سیاه بریزید.

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت انگور تعداد بازديد: 3021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است