Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:09

شارلوت توت‌فرنگی‌و شكلات سفید

شارلوت توت‌فرنگی‌و شكلات سفید

shooroshirin7

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت لیدی فینگر حدود 40 عدد

 

بیسكویت لیدی فینگر گرد 8 عدد

 

مواد لازم برای تهیه موس شكلات سفید:

 

شكلات سفید مرغوب 340 گرم

 

ورق ژلاتین 4 عدد

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

خامه ساده 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته 400 گرم

 

مواد لازم برای تهیه موس توت‌فرنگی

 

ورق ژلاتین 4 عدد

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پوره توت‌فرنگی 180 گرم

 

شكر 50 گرم

 

خامه فرم گرفته 300 گرم

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. قالب – رینگ – به قطر تقریبی 7 سانتیمتر را در سینی، روی كاغذ روغنی بگذارید و دیواره داخلی آنها را با كمربندی از كاغذ روغنی یا زرورق بپوشانید.

 آن‌گاه كف هر یك از قالب‌ها یك عدد بیسكویت گرد بگذارید و اطرافش را با لیدی فینگر بپوشانید.

سپس موس شكلات سفید را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره بزرگ و ساده بریزید و نیمی از حجم قالب‌ها را با آن پر كنید. رویشان را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

 حالا موس توت‌فرنگی را در كیسه شیرینی پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و باقیمانده حجم قالب‌ها را با آن پر كنید.

اكنون شارلوت را یك شب در یخچال نگه‌دارید. اینك قالب و كمربند كاغذ روغنی را از شارلوت جدا كنید، روی آن را با توت فرنگی بیارائید، دورش روبان ببندید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه موس شكلات سفید

شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید. ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید تا نرم شود. آن‌گاه خامه ساده را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

سپس از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كاملاً حل شود. حالا این مخلوط را در شكلات بریزید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

اكنون مایه فراهم كرده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته را در سه نوبت به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك موس را صاف كنید.

روش تهیه موس توت فرنگی

ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید تا نرم شود.

 آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و شكر را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس ژلاتین را به آن بیفزائید و 30 ثانیه دیگر روی حرارت نگه دارید تا ژلاتین كاملاً حل شود. حالا مایه به دست آمده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.

اكنون خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط حاصل را صاف كنید.

 

برچسب ها: دسر توت فرنگیشارلوت توت فرنگیشیرینی‌پزیموس توت‌فرنگیشارلوت توت‌فرنگی‌و شكلات سفیددسر موسدسر شارلوت تعداد بازديد: 924 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است