Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:10

دسر انبه و مرنگ

دسر انبه و مرنگ

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كمپوت انبه 2 قوطی 400 گرمی

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 175 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 150 گرم

 

توت‌فرنگی خرد كرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی‌ مرنگ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر 100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

انبه را همراه با آب كمپوت در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید تا ژلاتین حل شود. سپس محلول ژلاتین را به انبه بیفزائید و مخلوط كنید. حالا ماست،‌خامه و توت‌فرنگی را نیز درون این مخلوط بریزید و آن را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

اكنون مرنگ را، داخل قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر بگذارید. مایه‌ی فراهم كرده را از فریزر درآورید و قدری هم بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را روی مرنگ بریزید. اینك دسر را 1 ساعت دیگر، در فریزر نگه دارید و برای پذیرائی، با پودر شكر و توت‌فرنگی بیارائید.

روش تهیه‌ی مرنگ: فر را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روی آن، دایره‌ای به قطر 21سانتیمتر بكشید، كاغذ را برگردانید و روی كاغذ را چرب كنید. حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اكنون شكر را كم كم بیفزائید و مرنگ را پیوسته هم بزنید. سپس وانیلین را بیفزائید و مایه‌ی به دست آمده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید. سپس مایه مرنگ را به شكل دورانی، در دایره‌ی رسم شده بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر بپزید.

یادآوری: چنانچه از انبه‌ی تازه استفاده می‌كنید، 100 گرم شكر و 100 میلی‌لیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید تا اندكی غلیظ شود. سپس شربت را به انبه بیفزائید و پوره كنید

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرمرنگشیرینی و دسرقنادیدسر انبه و مرنگروش تهیه مرنگ تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است