Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:00

کرم وانیل و پنیر

کرم وانیل و پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

ماست چکیده 100 گرم

 

کرم وانیلی به میزان ذکر شده در دستور

 

شیر 300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

 

خامه قنادی 300 گرم

 

آب سرد 100 میلی لیتر

 

پودر ژلاتین 30 گرم

 

موز حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ماست و کرم وانیلی را بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر و خامه را افزوده و مخلوط کنید. حالا آب را در کاسه مناسبی بریزید، ژلاتین را رویش بپاشید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود (روش بن‌ماری).

اینک ژلاتین حلکرده را به دسر بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. اکنون صفحه سلیکونی طرحدار دلخواهتان را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و نیمی از کرم را درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا کرم قدری ببندد.

حالا حلقه‌های موز را روی کرم بچینید و باقیمانده کرم را درون قالب، روی موز بریزید. آن‌گاه قالب را یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم کاملا ببندد. سپس آن را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید.

در صورت دلخواه می‌توانید طرح روی دسر را با استفاده از رنگ‌های خوراکی، رنگ‌آمیزی کنید.

یادآوری: برای تهیه کرم وانیلی؛ 125 میلی لیتر شیر را همراه با 35 گرم شکر، 20 گرم آرد، 10 گرم کره و اندکی وانیل در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود.  

 

برچسب ها: کرمکرم وانیل و پنیرکرم پنیرکرم وانیلیدسر وانیلی تعداد بازديد: 1393 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است