Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:31

حلوای كنجدی

حلوای كنجدی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خرمای بدون هسته 2 كیلوگرم

 

آرد گندم 250 گرم

 

روغن مایع 1 لیتر

 

دارچین  1 قاشق سوپخوری

 

هِل آسیاب‌كرده  1 قاشق چایخوری

 

كنجد  1 كیلوگرم

 

شیره انجیر  200 گرم

ابوالقاسم زارعیان

 

خرما را چرخ كنید و كنار بگذارید. آن گاه آرد را در تابه سرخ كنید و روغن را به آن بیفزائید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید، دارچین و هِل را به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید. حالا شیره انجیر و خرما را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط كنید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از حلوا بردارید و در كنجد بغلتانید و با كف دست، كمی آن را پهن كنید. حلوا را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.

یادآوری 1: برای تهیه حلوای نارگیلی، حلوا را به جای كنجد، در نارگیل بغلتانید.

یادآوری 2: برای تهیه این حلوا، از خرمای زرد استفاده كنید.

یادآوری 3: چنانچه شیره انجیر در دسترس نبود، از انجیر خشك چرخكرده استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیحلوای كنجدیروش تهیه حلوای كنجدیتهیه حلوای كنجدیمواد لازم حلوای كنجدیحلوا با کنجد تعداد بازديد: 768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است