Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:49

كمپوت زرشك

كمپوت زرشك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرشك مرغوب 250 گرم

 

قند 200 گرم

 

آب زرشك 1 پیمانه

 

آب انار 1 پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

زرشك را تمیزكنید و بشوئید. بعد داخل صافی بریزید و خوب آبكش كنید. بعد ظرفی را از آب پركنید و صافی زرشك را به مدت 15 دقیقه داخل آن قراردهید.

 دوباره صافی را زیر آب سرد بگیرید. اكنون قند، آب زرشك و آب انار را مخلوط سازید و به مدت 25 دقیقه روی اجاق بگذارید. اینك زرشك را بیفزائید و 10 دقیقه‌ دیگر بجوشانید.

برچسب ها: کمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت زرشك تعداد بازديد: 2083 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است