Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:30

شكلات میوه‌ای

شكلات میوه‌ای

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آب پرتقال تازه 750 میلی‌لیتر (3 ‌پیمانه)

 

شكر 230 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پودر خامه 120 گرم

 

شكر رنگی به میزان لازم

 آشپزباشی – آرزو گنجی

 

آب پرتقال را بجوشانید تا به یك پیمانه كاهش یابد و بعد آن را از روی حرارت بردارید. آن‌گاه شكر و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا شكر حل شود.

سپس پودرژلاتین را با آب مخلوط كنید و به روش بن‌ماری حل نمائید. حالا ژلاتین حلكرده را به آب پرتقال بیفزائید و بگذارید اندكی خنك شود. اكنون پودر خامه را اضافه كنید و با مفتول دستی به اندازه‌ای هم بزنید تا مایه صاف و یكدست شود.

اینك مایه فراهم‌‌كرده را در قالب سیلیكونی مخصوص شكلات بریزید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد. آن‌گاه شكلات را در شكر رنگی بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: شکلاتشكلات میوه‌ایآموزش شکلاتانواع شکلاتطرز تهیه شکلاتمواد اولیه شکلات تعداد بازديد: 1860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است