Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:51

ترافل‌های شكلاتی

ترافل‌های شكلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 24 عدد

خامه صبحانه 125 گرم

شكلات تلخ آبكرده 250 گرم

شربت پرتقال 3 قاشق سوپخوری

فندق برشته و خرد كرده 50 گرم

شكلات تلخ آبكرده برای تزئين 300 گرم

ترافل برای تزئين  به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

خامه را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آن‌گاه شكلات را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس ظرف را از روی حرارت برداريد و شربت پرتقال و فندق را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس روی ظرف را بپوشانيد و در حدود 45 دقيقه در يخچال نگه داريد.

حالا هر بار به اندازه يك قاشق چايخوری از مخلوط فراهم كرده برداريد و به شكل توپ درآوريد. ترافل‌‌ها را در شكلات (300 گرم) بغلتانيد و رويشان ترافل رنگی بريزيد.

توپ‌های شكلاتی را روی فويل بگذاريد و صبر كنيد تا شكلات ببندد. اكنون توپ‌های شكلاتی را در كپسول‌های مخصوص قرار دهيد و در ظرف پذيرائی مناسب بگذاريد.

برچسب ها: ترافلترافل شکلاتیآشپزباشیآرزو گنجی تعداد بازديد: 1373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟