Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:55

كمپوت هلو با عسل

كمپوت هلو با عسل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام درسته 100 گرم

 

آب  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

عسل 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

زنجفیل تازه 1 تكه‌ كوچك (حدود یك سانتیمتر)

 

هلو از نوع هسته جدا  700 گرم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – مریم امیری

 

بادام‌ها را در آب سرد بخیسانید و بعد پوستش را جدا كنید. آن‌گاه آب و عسل را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. زنجفیل را بیفزائید و چند دقیقه، بجوشانید.

سپس پوست و هسته‌ی هلو را بگیرید و هلو را به شكل دلخواه خرد كنید و همراه با بادام درون شربت بریزید. كمپوت را با حرارت ملایم بجوشانید تا هلو بپزد ولی له نشود.

حالا زعفران را بیفزائید و كمپوت را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آن‌گاه كمپوت را در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن، میل كنید.

برچسب ها: كمپوتانواع كمپوتكمپوت هلوآموزش كمپوت هلوطرز تهیه كمپوت هلوكمپوت هلو با عسلآشپزی با عسل تعداد بازديد: 932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است