Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:26

مارمالاد هویج

مارمالاد هویج

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج یك كیلوگرم

 

شكر یك كیلوگرم

 

ژلاتین 5 ورق

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

هویج‌ها را پوست بگیرید و با آب بپزید. صبركنید تا آب آن كاملاً بخار شود. حالا شكر را با 6 لیوان آب جداگانه روی حرارت قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً غلیظ شود.

سپس هویج‌ها را پوره كنید. بعد در شربت غلیظ بریزید و بگذارید تا مارمالاد غلظت یابد. اكنون ورق ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و داخل مارمالاد بریزید.

 یك چهارم پیمانه آبلیمو هم به آن بیفزائید و بگذارید سرد شود. اینك مارمالاد را درون شیشه، بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مارمالادشیرینی پزیآموزش مارمالادانواع مارمالادطرز تهیه مارمالادمواد اولیه مارمالادمارمالاد هویجپوراندخت نمیرانیان تعداد بازديد: 893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است