Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 18:07

پودینگ كارامل و گردو

پودینگ كارامل و گردو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 عدد

گردوی برشته و خرد کرده    115 گرم

کره   175 گرم

شكر قهوه‌ای 175 گرم

خامه صبحانه 60 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آرد  115 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب‌های تک نفره به گنجایش 125 میلی لیتر را چرب کنید و کنا بگذارید. آن‌گاه نیمی از گردو را در قالب‌ها بریزید.

50 گرم از کره، 50 گرم از شکر قهوه‌ای، خامه و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا سس صاف و يكدستی حاصل شود.

سپس نیمی از این سس را در قالب‌ها روی گردوها بریزید و باقیمانده آن را برای بعد کنار بگذارید.

حالا باقیمانده کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون آرد را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در قالب‌ها روی گردو بریزید. روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید و چند نقطه از فویل را سوراخ کنید.

اینک قالب‌های پودینگ را در قالب بزرگتری که تا نیمه‌اش با آب جوش پر کرده‌اید،بچینید و پودینگ را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه پودینگ را برای پذیرائی در ظرف‌های مناسبی برگردانید و باقیمانده سس را رویش بریزید.

برچسب ها: طرز تهیه پودینگآشپزباشیمهدیس رحیمیانپودینگ کارامل و گردوپودینگ کاراملپودینگ گردو تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است