Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:42

فراپاچینو

فراپاچینو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

یخ نصف لیوان

 

شیر نصف لیوان

 

قهوه‌ی فوری یا اسپرسو‌ی دم كرده و خنك 3 فنجان كوچك

 

كف شیر 5 قاشق سوپخوری

 

پودر قهوه‌ فوری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

یخ و شیر را در مخلوط‌كن بریزید و كاملاً مخلوط كنید و در لیوان بلندی بریزید. آن‌گاه قهوه‌ خنك‌شده را به‌آرامی به‌مواد بیفزائید. اكنون كف شیر داغ را، با بخار دستگاه اسپرسو یا كف‌ساز دستی بگیرید و به آرامی از شیر جدا سازید.

 بعد به مواد داخل لیوان اضافه ‌كنید. آن‌گاه با پودر قهوه تزئین نمائید و نوش جان كنید.

یادآوری: می‌توانید قهوه را با كمی شكر شیرین نمائید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیفراپاچینوطرز تهیه فراپاچینوآموزش فراپاچینومواد اولیه فراپاچینودستور فراپاچینو تعداد بازديد: 1711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است