Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 02:43

دسر رویایی هویج

دسر رویایی هویج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى 6-8 نفر

هویج پخته و پوره کرده  1 کیلو گرم

نشاسته ذرت  40 گرم

آب  200 میلی‌لیتر

شیره انگور  150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

کره نرم شده  30 گرم

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  1 قاشق سوپخوری

بیسکویت پودر کرده  250 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

پوره هویج را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه نشاسته ذرت، آب و شیره انگور را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را به هویج بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود.

اکنون کره،‌ وانیل و آبلیمو را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا دسر خنک شود.

حالا بیسکویت را در ظرف مناسبی بریزید و بعد مایه فراهم کرده هویج را به آن بیفزائید. اینک دسر را با پودر پسته و مربای هویج بیارائید.

برچسب ها: دسر هویجآشپزباشیآرزو گنجیدسر رویایی هویجانواع دسر با هویجدسرهای خوشمزه با هویجطرز تهیه دسر هویج تعداد بازديد: 1427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است