Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:11

شكلات گلاسه

شكلات گلاسه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بستنی شكلاتی 100 گرم

 

شیر كاكائو سرد 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

سس شكلات یك قاشق سوپخوری

 

خامه برای تزئین  به میزان لازم

 آشپزباشی

 

در لیوان بلندی، بستنی شكلاتی بریزید و شیر كاكائو را اضافه كنید. بعد یك قاشق سس شكلات و كمی خامه روی مواد بریزید و با نی، نوش‌‌جان كنید.

سس شكلات را، می‌توانید در مدت كوتاهی آماده و استفاده كنید. بدین ترتیب كه 100گرم پودر كاكائو و 200 گرم شكر و نصف پیمانه آب سرد را در همزن بریزید و مخلوط كنید تا به صورت مایه‌ غلیظی درآید.

آن‌گاه سس شكلات، آماده‌ مصرف خواهد بود.

یادآوری: منظور از خامه برای تزئین خامه‌ فرم‌گرفته یا اسپری خامه است.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیدسر شکلاتیآشپزباشیشكلات گلاسهآموزش شكلات گلاسهطرز تهیه شكلات گلاسهمواد اولیه شكلات گلاسهدستور شكلات گلاسه تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است