Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 22:09

حلوای‌گل سرخ

حلوای‌گل سرخ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  600 گرم

روغن جامد 200 گرم

کره  200 گرم

عسل 100 گرم

پودر شکر سه‌ونیم پیمانه

پودر گردو یا بادام  یک پیمانه

پودر هل یک قاشق چایخوری

پودر گل سرخ یک پیمانه

پودر پسته  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود، آن‌گاه آرد را الک کنید. حالا روغن و کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

 اینک آرد را بیفزائید و مرتب هم بزنید همینک طلائی‌رنگ شد از روی حرارت بردارید. سپس عسل، پودر شکر، پودر گردو، هل و نیمی از پودر گل سرخ را بیفزائید و سریع هم بزنید تا مخلوط شود و خمیر منسجم و لطیفی حاصل شود. اینک خمیر حلوا را روی یک سطح صاف به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر باز کرده و با یک قالب مناسب قالب بزنید و در پودر گل سرخ بغلتانید و در ظرف مناسبی بچینید و رویش را با پودر پسته بیارائید.

یادآوری: برای تزئین می‌توانید از غنچه‌های گل سرخ استفاده کنید. ضمناً گل سرخی که برای تهیه حلوا مصرف می‌شود، مخصوص باشد و از گلهائی که برای گلاب مصرف می‌شود نباید استفاده کرد.

برچسب ها: انواع حلواآشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش پخت حلواحلوای گل سرخ تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است