Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:01

آناناس کبابی با سس کارامل

آناناس کبابی با سس کارامل

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آناناس تازه 1 عدد

 

کره 4 قاشق سوپخوری

 

عسل 4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین1 پینچ

 

میخک آسیاب کرده 1 پینچ

 

مواد لازم برای تهیه سس کارامل نمکی:

 

خامه صبحانه 300 میلی لیتر

 

شکر قهوه‌ای 250 گرم

 

کره 25 گرم

 

سس سویا یک و یک دوم قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سر و ته آناناس را ببرید و با چاقوی تیزی پوستش را بگیرید. آن‌گاه آناناس را از درازا برش دهید و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید. حالا کره را آب کنید و عسل، آبلیمو، دارچین و میخک را به آن بیفزائید و این مخلوط را گرم نگه دارید.

سپس برش‌های آناناس را به سیخ چوبی بکشید و آن را روی منقل یا گریل کبابی کنید. در این میان، پیوسته از مخلوط کره رویش بمالید تا طلائی رنگ شود. آناناس‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبي بگذارید و با سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس کارامل نمکی: خامه، شکر و کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شکر حل شود. آن‌گاه سس سویا را بیفزائید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود.

 

برچسب ها: آناناسآناناس کبابی با سس کاراملآناناس کبابیپ آناناس برشتهآناناس با کاراملدسر با آناناس تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟