Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:09

كرم باواريای نارنگی

كرم باواريای نارنگی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

شكر 100 گرم

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوري

شير 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

آب نارنگی 180 ميلي‌ليتر (سه‌چهارم پيمانه)

پودر ژلاتين  4 قاشق چايخوري

خامه صبحانه  300 گرم

خامه فرم گرفته براي تزئين به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر و وانيلين، با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ شود. در اين ميان، شير را بجوشانيد و آن را كم‌كم به زرده تخم‌مرغ‌ها بيفزائيد. آن‌گاه آب نارنگی را در كاسه كوچکی بريزيد و ژلاتين را رويش بپاشيد.

حالا صبر كنيد تا ژلاتين خيس بخورد و به شكل اسفنج درآيد. سپس آن را به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب‌جوش) حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را درون مایه تخم‌مرغی بريزيد و هم بزنيد.

همينكه اين مايه اندکی خنك شد، خامه صبحانه را به آن بيفزائيد. حالا مایه فراهم كرده را در قالب‌های مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا كرم ببندد و آماده مصرف شود.

آن‌گاه كرم نارنگی را از قالب درآوريد و در صورت دلخواه رويش را با خامه فرم گرفته و ميوه بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکرم باواریاانواع کرم باوریا تعداد بازديد: 1657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است