Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:42

كافه كارامل

كافه كارامل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خامه 125 گرم

 

شكر 80 گرم

 

پودر ژلاتین  7 گرم (حدود دو قاشق چایخوری)

 

قهوه فوری یك قاشق چایخوری

 

پرك بادام بوداده 50 گرم

 

آب 200  میلی‌لیتر

آشپزباشی

 

خامه را با 1 قاشق سوپخوری شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و حجمش دو برابر شود. آن‌گاه باقیمانده شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كارامل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش حل نمائید.

حالا آن را به شكر كارامل كرده اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا كارامل و ژلاتین با یكدیگر مخلوط شوند. اكنون قهوه فوری را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خنك شود. سپس مخلوط كارامل، قهوه و ژلاتین را با خامه فرم گرفته مخلوط سازید و مایه را در قالب بریزید و یك ساعت در یخچال نگه‌دارید تا ببندد. اینك دسر را با خامه و پرك بادام تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش دسرکاراملکافهآشپزباشیكافه كاراملکافه با کاراملآموزش كافه كاراملروش تهیه كافه كاراملمواد لازم كافه كارامل تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است