Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:37

شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

سخت

10 نفر

مواد مورد نیاز

رولت تزئینی ری‌لیف‌مت 1 عدد به اندازه‌ی 40×60 سانتیمتر

 

بیسكویت لیدی‌فینگر به میزان لازم

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

توت‌فرنگی حدود 300 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته برای تزئین حدود 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم بادام

 

كره 125 گرم

 

پودر شكر 90 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌‌ی فرم گرفته 180 گرم

 

بادام برشته و آسیاب كرده 125 گرم

گروه شیرینی پزی

 

از رولت‌ نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر ببرید و باقیمانده‌ی آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنید.

آن‌گاه كف و دیواره‌ی قالب‌های مونوپورشن را با رولت بپوشانید.

سپس روی نان رولت آب پرتقال بمالید و بیسكویت‌های لیدی‌فینگر را نیز با آب پرتقال مرطوب كنید.

حالا 10 عدد از توت‌فرنگی‌ها را كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را خرد كنید.

اینك قدری كرم بادام روی نان رولت بریزید و رویش را با توت‌فرنگی خرد كرده بپوشانید.

اكنون روی توت‌فرنگی‌ها لیدی‌فینگر بچینید و لایه‌های كرم بادام، توت‌فرنگی و لیدی‌فینگر را تكرار كنید تا قالب از این مواد پر شود.

حال قالب را به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.

اینك شارلوت را از قالب درآورید و با خامه‌ی فرم گرفته و توت‌فرنگی‌هائی كه نگه داشته‌اید، بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی‌ كرم بادام: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه آب پرتقال و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه و بادام را به آن بیفزائید.

یادآوری 1: برای تهیه‌ی رولت تزئینی ری‌لیف‌مت، یك عدد تخم‌مرغ را همراه با 10 گرم آرد و 10 گرم پودر كاكائو با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری كره‌ی آبكرده و خنك شده را به مایه‌ی فراهم كرده بیفزائید و آن را روی صفحه‌ی ری‌لیف مت بریزید.

سپس با كاردك پلاستیكی مایه را به طور یكنواخت در حفره‌های ری‌لیف‌مت پخش كنید و اضافی‌های آن را با كاردك پاك نمائید.

حالا شش عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را همراه با 150 گرم شكر ریز و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی كمرنگ و غلیظی حاصل شود.

سپس شش عدد سفیده‌ی تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود.

اكنون زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و 150 گرم آرد الك كرده را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.

اینك مایه‌ی فراهم كرده را روی صفحه‌ی ری‌لیف‌مت بریزید و به طور یكنواخت صاف كنید.

آن‌گاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 230 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

همینكه رولت پخت، رویش را با سینی بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.

یادآوری 2: برای تهیه ‌بیسكویت لیدی‌فینگر؛ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه 3 عدد سفیده تخم‌مرغ را همراه با یك‌چهارم قاشق چایخوری كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 50 گرم شكر را كم كم به آن بیفزائید.

سپس 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین و 50 گرم شكر، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

حالا سفیده‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و مخلوط 120 گرم آرد و یك دوم قاشق چایخوری بیكینگ‌پودر و یك‌هشتم قاشق چایخوری نمك را به آن بیفزائید.

اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ بگذارید.

بعد سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شارلوتانواع دسردسر توت فرنگیآموزش دسرانواع شارلوتشارلوت توت فرنگیلیدی فینگركرم بادامری لیف مت تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است