Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:09

توپ های ژله و توت فرنگی

توپ های ژله و توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژله‌ی آلوئه‌ورا 2 بسته (100 گرمی)

 

آب‌جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

توت‌فرنگی حدود 250 گرم

 

شكلات سیاه یا شیری آبكرده 200 گرم

گروه شیرینی پزی

 

پودر ژله را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، آب جوش را بیفزائید و مخلوط كنید تا ژله كاملا در آب جوش حل شود.

آن‌گاه كاسه‌ را روی بخار آب‌جوش بگذارید و محلول ژله را هم بزنید تا چنانچه ذرات ژله یا شكر در آن باقیمانده باشد نیز حل شود.

سپس صبر كنید تا ژله خنك شود و به غلظت سفیده‌ی تخم‌مرغ برسد.

حالا یك‌سوم از قالب مخصوص كروی شكل را با ژله پر كنید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم‌بند شود.

آن‌گاه در هر قالب یك توت‌فرنگی بگذارید و دوباره اندكی ژله بریزید تا نصف توت‌فرنگی در ژله قرار بگیرد.

اینك دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم‌بند شود.

سپس با باقیمانده‌ی ژله قالب را پر كنید و این‌بار قالب را در فریزر بگذارید تا ژله كاملا سفت شود، تا بتوانید آن را به راحتی از قالب جدا كنید.

حال با شكلات آبكرده دیسك‌هائی به قطر تقریبی 6 سانتیمتر تهیه كنید و توپ‌های ژله را روی آنها بگذارید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.

یاد‌آوری: می‌توانید به جای شكلات از انواع كیك و بیسكویت نیز برای قرار دادن توپ‌های ژله بر رویش بهره بگیرید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر توت فرنگیآموزش دسرشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیتوپ های ژله و توت فرنگی تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است