Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 19:14

كمپوت انبه

كمپوت انبه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انبه‌ سفت 500 گرم

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آب انبه 2 پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

انبه را پوست بگیرید و خرد كنید. بعد شكر روی آن بپاشید و داخل ظرف پلاستیكی بریزید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را بیرون آوردید و داخل شیشه بریزید و آب انبه را به آن بیفزائید.

 حالا درِ شیشه را ببندید و داخل آب، روی حرارت بگذارید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه درِ شیشه‌ها را باز كنید و به مدت 30 دقیقه هم با درِ باز بجوشانید. بعد از روی حرارت بردارید و صبركنید تا سرد شوند. اكنون كمپوت را درون یخچال نگه‌داری‌كنید.

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت انبهدسر با انبه تعداد بازديد: 1703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است