Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 07:30

پاناكُتای لیمو

پاناكُتای لیمو

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 خامه‌ صبحانه 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 165 گرم

 

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

8 فنجان نشكن یا 8 شیشه دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یك 160 میلی‌لیتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس پودرژلاتین را رویش بپاشید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حالا پاناكتا را پیوسته هم بزنید تا شكر و ژلاتین در خامه حل شوند ولی مراقب باشید كه مایه پاناكتا نجوشد!

اكنون مایه فراهم كرده را صاف كنید و پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك پاناكتا را در فنجان یا شیشه بریزید و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملا ببندد و آماده مصرف شود.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید پاناكتا را با انواع میوه میل كنید.

 

برچسب ها: پاناكُتای لیموپاناکتای لیموآموزش پاناکتاپاناکوتادسر لیمویی تعداد بازديد: 1368 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است