Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:29

ترافل بیسکویتی

ترافل بیسکویتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

خامه صبحانه 200 گرم

گلوکز 50 گرم

شکلات شیری (خرد کرده) 550 گرم

کره 70 گرم

پودر بیسکویت 2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 125 گرم

پودر شکلات 125 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه این مخلوط را روی شکلات بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.

سپس کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سینی را به اندازه 18×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و پودر بیسکویت را روی فویل بپاشید.

اکنون مایه فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. اینک هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس نیمی از ترافل‌ها را در پودر کاکائو و نیم دیگر را در پودر شکلات بغلتانید و تا زمان مصرف، در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: انواع دسرانواع ترافلآشپزباشیمریم امیریترافل بیسکویتی تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است