Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:23

دست پيچ خرما

دست پيچ خرما

shooroshirin5

0 0

متوسط

30 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر شكر 40 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 225 گرم

 

خرما 125 گرم

 

گردو 30 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

كره و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس شیر را درون مایه بریزید و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست آید.

حالا هسته‌ی خرما را درآورید و تكه‌ای مغز گردو در آن بگذارید. اكنون خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر روی كاغذ روغنی باز كنید و به مربع‌های سه سانتیمتری ببرید.

اینك روی هر مربع یك خرما بگذارید و بپیچید و با فاصله در سینی بچینید.

آن‌گاه روی خمیر مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 140 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا رویش طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: انواع دسردسر خرماآموزش دسرشیرینی و دسردسر رمضاندست پيچ خرمادست پیچ تعداد بازديد: 1514 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است