Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:29

دسرپرالین و انجیر

دسرپرالین و انجیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

پودر ژلاتین 12 گرم

آب 2قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 135 میلی لیتر(یک‌دوم پیمانه + 2 قاشق چایخوری)

شیر 135میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه + 2 قاشق چایخوری)

زرده تخم مرغ 70 گرم

شکر 30 گرم

پرالین 150 گرم

خامه فرم گرفته 150 گرم

انجیر تازه (خرد کرده) 150 گرم

نان رولت به میزان لازم

موادلازم  برای تهیه پرالین:

پرک بادام 50 گرم

آب 3 قاشق سوپخوری

شکر 100 گرم

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مریم امیری

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و زرده تخم مرغ‌ها را همراه با شکر، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

حالا مخلوط خامه و شیر داغ را به‌صورت یک نوار باریک، به مخلوط زرده تخم‌مرغ بیفزائید و  همچنان با همزن برقی بزنید (به مدت 5 دقیقه).

اکنون مایه فراهم کرده را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود ولی مراقب باشید که نجوشد! اینک محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط کنید و کرم را از روی حرارت بردارید.

حالا پرالین را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید و آن را به کرم خنک شده بیفزائید. سپس خامه و انجیر را اضافه کنید و هم بزنید.

همینکه کرم به غلظت سفیده تخم‌مرغ رسید، آن را در قالب به قطر 10 سانتیمتر بریزید و 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.

روش تهیه پرالین: سینی شیرینی‌پزی را چرب کند و پرک بادام را در سینی بریزید. آن‌گاه آب، شکر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا کارامل شود. حالا کارامل را در سینی روی پرک بادام بریزید و بگذارید کاملا خنک و سفت شود.

یادآوری: نان رولت را به اندازة قالب مورد نظر برش دهید و کف قالب قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده رولت را به اندازه محیط و دیواره قالب برش دهید و آن را دور قالب بگذارید. سپس کرم را روی نان رولت بریزید.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیمریم امیریدسر پرالیندسر خوشمزهدسر مدرندسر با انجیردسر پرالین با انجیر تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است