Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 04:31

تارت هلو با کرم زعفرانی

تارت هلو با کرم زعفرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

آرد 200 گرم

نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری

کرة سرد (خرد کرده) 90 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته 150 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم زعفرانی:

شیر150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

شکر 70 گرم

شکلات سفید (خرد کرده) 100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده2 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

آب 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای 120 گرم

خامه فرم گرفته 180 گرم

هلو (خرد کرده) 200 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

آرد، نمک و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالب چربکرده تارت به قطر 23 سانتیمتری پهن کنید و رویش را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید تا خمیر هنگام پختن پف نکند!

اکنون تارت را 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و تارت را 15 دقیقة دیگر در فر بپزید.

همینکه نان تارت خنک شد، رویش خامة فرم گرفته بمالید و کرم زعفران را روی خامه برگردانید. اینک اطراف کرم را با خامه بیارایید.

 روش تهیه کرم زعفرانی:

شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شده و شیر داغ شود.

آن‌گاه شکلات را به آن بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس وانیل و زعفران را به مایه بیفزایید و بگذارید اندکی خنک شود.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را درون کرم بریزید و بعد پنیر خامه‌ای، خامه فرم گرفته و هلوی خرد کرده را به کرم افزوده و مخلوط نمائید.

اینک کرم زعفرانی را در قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریتارت هلوتارت هلو با کرم زعفرانیتارت خوشمزه تابستانیتارت با میوه های تابستانیطرز تهیه تارت هلوآموزش انواع تارت های خوشمزه تعداد بازديد: 146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است