Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:09

خاگینه خرما

خاگینه خرما

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 4 عدد

 

وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری

 

ماست 4 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

گردوی خرد كرده 120 گرم

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

پودر هل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خرمای هسته گرفته و خرد كرده 400 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر 500 گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر

 

زعفران 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه ماست را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید.

حالا بیكینگ‌پودر، پودر شكر و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس مایه‌ی فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 15-25 دقیقه، قرار دهید تا روی خاگینه بسته شود.

اكنون خاگینه را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید همینكه خاگینه خنك شود. مواد میانی را رویش قرار دهید و یك طرف خاگینه را روی طرف دوم قرار دهید. اینك شربت داغ را روی خاگینه بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی شربت

شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا اندكی قوام بگیرد و بعد زعفران را به شربت بیفزائید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرخاگینهخاگینه خرماانواع خاگینهآموزش خاگینهدستور خاگینهدسر رمضان تعداد بازديد: 2074 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است