Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:13

ترحلوای گل رز

ترحلوای گل رز

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ 2 عدد

 

شکر 90 گرم

 

روغن مایع 100 میلی لیتر

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 100 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه ترحلوا:

 

آرد 150 گرم

 

روغن مایع 100 میلی لیتر

 

کره 50 گرم

 

آرد برنج 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

شکر 250 گرم

 

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

 

گلاب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. آن‌گاه روغن مایع، گلاب و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب‌های مینی مافین دارای کپسول کاغذی بریزید. به‌گونه‌ایکه دو سوم از حجم قالب‌ها از مایه کیک پر شود. سپس قالب‌ را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافین‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

همینکه مافین‌ها خنک شدند، رویشان را با حلوا بیارائید. در صورت دلخواه، می‌توانید از ماسوره شماره 104 بهره بگیرید و حلوا را به شکل گل رز بیارائید.

روش تهیه تر‌حلوا: آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه روغن و کره را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد برنج را افزوده و تفت دهید. اکنون شربت ولرم را درون حلوا بریزید و پیوسته هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و حلوا جمع شود.

روش تهیه شربت: آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و قدری بجوشد. آن‌گاه زعفران، گلاب، عسل و هل را بیفزائید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: ترحلوای گل رزحلوای گل رزتر حلواحلوای گلحلوا به شکل گل تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است