Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:51

تارت میوه (دیابت)

تارت میوه (دیابت)

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد سبوس‌دار 1 و یك‌دوم پیمانه‌ی سرپر (165 گرم)

 

كره‌ی كم‌چرب یك‌سوم پیمانه (50 گرم)

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

آب سیب یا گلابی 1 قاشق سوپخوری

 

سیب متوسط 1 عدد

 

پرتقال درشت 2 عدد

 

كیوی متوسط 3 عدد

 

ماست چكیده‌ی پاستوریزه 300 میلی‌لیتر

 

بادام پرك بوداده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا فر(تاون) را با حرارت 180 درجه‌ی سانتیگراد یا 350 درجه‌ی فارنهایت، روشن نمائید.

آرد را با كره و آب مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. خمیر فراهم‌كرده را در قالب تارت به قطر 30 سانتیمتر پهن نمائید.

آن‌گاه با چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و اطراف خمیر را با انگشت كمی حالت دهید.

سپس آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت 15 دقیقه، در فر قرار دهید تا كمی بپزد.

اكنون كاغذ آلومینیومی را بردارید و 10 دقیقه‌ی دیگر در فر قرار دهید تا روی آن كمی برشته شود.

ظرف حاوی تارت را از فر خارج كنید، ولی فر را روشن نگه دارید.

اكنون سیب، پرتقال و كیوی را برش بزنید و با سلیقه‌ی خود روی تارت بچینید.

حال، كاغذ آلومینیومی روی تارت حاوی میوه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در داخل فر بگذارید تا میوه‌ها كمی بپزد.

اینك ظرف را از فر بیرون آورید تا تارت در دمای اتاق كمی خنك شود. آن‌گاه بادام را روی حرارت ملایم كمی تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا ماست را كمی با چنگال بزنید و به‌طور كامل روی دسر پخش نمائید و روی ماست را با بادام بودداده بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش تارتانواع تارتتارت میوهآشپزباشیدستور تهیه تارتدسر دیابتیتارت دیابتی تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است