Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:15

چیز کیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک آلوورا  با رولت پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آب آلوورا 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پودر ژلاتین 6 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه 350 گرم

شکر 90 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

خامه قنادی همزده 350 گرم

کمپوت میوه دلخواه (خرد کرده)  یک قوطی

مواد لازم برای تهیه رولت پسته:

تخم‌مرغ  2 عدد

شکر 50 گرم

آب جوش 2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع  2 قاشق چایخوری

آرد 25 گرم

پستة آسیاب‌کرده  25 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آب آلوورا را در کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.

سپس پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا آب لیمو و محلول ژلاتین را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون خامه قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود ولی مراقب باشید که خیلی سفت نشود! اینک خامه را نیز درون مایة چیزکیک بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه قالب دسر به گنجایش یک لیتر را بردارید (بهتر است قالب سلیکونی باشد) و صفحه طرحدار دلخواهتان را درون قالب قرار دهید.

حالا قدری از مایه چیز کیک را درون قالب بریزید و به کمک پالت آن را به همه جای قالب بمالید.

سپس به باقیمانده مایه چیز کیک، کمپوت را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قالب را با چیزکیک میوه‌ای پر کنید و رویش را با رولت پسته بپوشانید.

اینک قالب را یک شب در فریزر نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود. حالا چیز کیک را از قالب جدا کنید و صفحه سلیکونی طرح‌دار را از رویش بردارید.

چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، میوه،‌شکلات‌های دست ساخت‌تان و گل بیارائید.

روش تهیه رولت پسته: تخم‌مرغ‌ها، شکر، آب جوش و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و بعد آرد و پسته را به آن افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.

حالا مایه رولت پسته را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازه20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید.

سپس رولت را به مدت تقریبی 7-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه رولت پسته خنک شد برشی از آن را به اندازه کف قالب جدا کنید.

برچسب ها: طرز تهیه چیز کیکآشپزباشیافسانه ظروفیدسر خوشمزهچیز کیک خوشمزهچیز کیک آلووراچیز کیک آلوورا با رولت پستهمواد لاز مبرای تهیه چیز کیکدسر مناسب شب یلدا تعداد بازديد: 1671 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است