Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:36

کرم بروله

کرم بروله

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

خامه صبحانه 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

زرده تخم مرغ 10 عدد

 

شکر 150 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکر برای روی دسر به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، آرد و وانیلین خوب بزنید تا پف کند.

حالا خامه را کم‌کم افزوده و پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود. اکنون کرم بروله را در ظرف‌های مخصوص آن بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید.

هنگام پذیرائی، روی هر کدام یک قاشق چایخوری شکر بپاشید و با دستگاه تورچ (Torch) شکر را کارامل کنید.

 

برچسب ها: انواع دسرانواع کرمکرم برولهدسر سادهکرم برولی تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است