Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 مهر 1397 - 22:35

حلوا با سمولینا و شیره انگور

حلوا با سمولینا و شیره انگور

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 500 میلی‌لیتر (نیم‌لیتر)

 

آب 500 میلی‌لیتر (نیم‌لیتر)

 

شكر 500 گرم

 

كره 250 گرم

 

دانه‌ی صنوبر (چلغوز) 100 گرم

 

سمولینا (ایرمیك) 500 گرم 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی حلوا

 

شیره‌ی انگور حدود 80 میلی‌لیتر

 

دارچین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

شیر، آب و شكر را در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت اندكی خنك شود.

حالا كره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس دانه‌ی صنوبر و سمولینا را به آن بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

اكنون شربت ولرم را روی آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا شربت كاملاً با سمولینا مخلوط شود. اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

آن‌گاه كاسه‌ی كوچكی را بردارید و هر بار اندكی از حلوا را در كاسه بریزید و خوب بفشارید.

سپس آن را در بشقاب مناسبی برگردانید، شیره‌ی انگور را رویش بریزید و اندكی دارچین بپاشید و میل كنید.

یادآوری: (semolina) دانه‌های نسبتاً درشتی است كه از تصفیه كردن گندم دوروم (durum wheat) آسیاب كرده، به دست می‌آید و بیشتر برای تهیه‌ی پاستا به كار می‌رود.

سمولینا كلمه‌ی ایتالیائیست كه ریشه در زبان لاتین دارد.

 

برچسب ها: ماه رمضانانواع دسرحلواآموزش حلواانواع حلواآموزش دسرحلوا با سمولینا و شیره انگورسمولینا تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است