Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 06:47

كمپوت گلابی با عرق بیدمشك

كمپوت گلابی با عرق بیدمشك

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

گلابی 1 كیلوگرم

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 300 گرم

 

عرق بیدمشك 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری

 

پوست گلابی‌ها را بگیرید و دور بریزید و گلابی‌ها را به شكل دلخواه خرد كنید و یا درسته نگه دارید. آن‌گاه آب و شكر را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و بعد صاف كنید. حالا دوباره شربت‌ را روی حرارت بگذارید و گلابی‌ها را به آن بیفزائید و بجوشانید تا بپزند و نرم شوند.

سپس كمپوت را از روی حرارت بردارید و عرق بیدمشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. همینكه كمپوت خنك شد، آن را در شیشه یا ظرف دردار بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

برچسب ها: كمپوت گلابیكمپوتكمپوت عرق بیدمشكآشپزی با گلابیطرز تهیه كمپوت گلابیمواد اولیه كمپوت گلابی تعداد بازديد: 1969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است