Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:24

پارفیت پنیر و لیموناد

پارفیت پنیر و لیموناد

shooroshirin7

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت ساده و خردكرده 250 گرم

 

خامه ساده 250 گرم

 

شكر 150 گرم

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین  2 قاشق چایخوری

 

پنیر خامه‌ای 240 گرم

 

پوست لیمو رنده كرده 3 قاشق چایخوری

 

وانیلین1 قاشق چایخوری

 

آب سرد 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

شربت توت‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سحر سامانی

 

بیسكویت‌ها را به‌طور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید.

آن‌گاه خامه، 100گرم از شكر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

 سپس پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید اینك مایه فراهم كرده را در لیوان‌ها، روی بیسكویت بریزید، به گونه‌ای كه نیمی از حجم لیوان‌ها از مایه پر شود.

اینك روی لیوان‌ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. حالا آب، شربت توت‌فرنگی، باقیمانده شكر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود.

همینكه مخلوط به دست آمده قدری خنك شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان‌ها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینك آن را نیز در لیوان‌ها بریزید، روی پارفیت‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

اكنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسردسر پنیردسر لیموپارفیـت پنیر و لیمونادپارفیتپارفیت لیمو تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است